Busselskaber

Menu
Priser ved min. 40 personer
Frokostplatte
1 slags sild, 3 slags pålæg og fiskefiletKr.125,00
Forretter
Aspargessuppe m/ fluteskr.45,00
2 stk. tartelet m/ høns i aspargeskr.59,00
Lille Rejecocktail m/ fluteskr.79,00
Hovedretter
Karbonade m/ stuvede ærter og gulerødderkr.100,00
Dansk bøf m/ løg, kartofler og saucekr.110,00
Schnitzel “Wiener Art”, skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og ærterkr.130,00
Hamburgerryg m/ grøntsager, kartofler og sauceKr.110,00
Flæskesteg m/ rødkål, kartofler, surt og sauceKr.115,00
Desserter
BananasplitKr.48,00
Fersken “Melba”Kr.48,00
RabarbertrifliKr.45,00
Chokoladekage m/ isKr.60,00
FromageKr.48,00